Claire Vivianne Sobottke: STRANGE SONGS

 

Claire Vivianne Sobottke:

Strange Songs

 

LA 11.11.2017 klo 19:00

Stoa

Turunlinnantie 1, Helsinki

 

 

 

 

 

 

 

Petolliset laulavat enkelit ja houkuttelevat seireenit: Strange Songs on liioiteltu äänellinen teos, joka on syntynyt kielellä ja äänellä leikittelystä. Tuntematonta etsiessä oudot laulut ilmestyvät, muodostaen sarjan outoja tansseja, tilanteita ja hahmoja. Ääni värähtelee henkilökohtaisen ja poliittisen välillä, prosodian ja vihellyksen, rakkauden ja kauhun välillä muodostaen aistillisen monologin, jossa hirvittävä ja ihmeellinen jakavat saman verran yhteistä tilaa.

Saksalais-ranskalainen näyttelijä-tanssija Claire Vivianne Sobottke määrittelee työnsä vastarintana, alustana ajattelun ja näkemisen normien kyseenalaistamiselle. Hän on tehnyt yhteistyötä Meg Stuartin, Tino Sehgalin, Christoph Winklerin ja Gaetan Rusquetin kanssa.

Tian Rotteveelin työssä ääni ja liike ovat prosesseja, jotka voivat aineellistua merkityksiksi tai kehon tuntemuksiksi. Hän on tehnyt yhteistyötä niin säveltäjänä kuin esiintyjänä mm. David Hernandezin, Jeremy Waden, Tino Sehgalin, Martin Nachbarin ja Herman Heisigin kanssa.

 

STRANGE SONGS

 

Koreografia, esitys, konsepti: Claire Vivianne Sobottke

Musiikki: Tian Rotteveel

Tuotanto: ehrliche arbeit – freelance office for culture.

Tuottaja: Claire Vivianne Sobottke

Yhteistuotanto: SOPHIENSÆLE

Rahoittaja: City of Berlin – Department for Culture and Europe.

Tukijat: Pact Zollverein, Tanzhaus Zürich ja HZT Berlin

 

Kesto: 1 tunti

 

Kuva: Tian Rotteveel

 

 


Valokuvia saa käyttää teokseen tai Liikkeellä marraskuussa -festivaaliin liittyvään toimitukselliseen sisältöön liittyen. Kuvien muusta käytöstä pitää sopia oikeudenhaltijoiden kanssa erikseen. Valokuvaajan nimi on mainittava kuvan yhteydessä.

 

Yksittäisliput 25/15 € Lippupisteestä ja ovelta, jos tilaa on.

 

Esitys sisältyy Liikkeellä marraskuussa -festivaalipassiin.

 

FESTIVAALIPASSIT LOPPUUNMYYTY