Slider

LIPUT

Festivaalipassit on tällä erää myyty loppuun. Yksittäislippuja on saatavilla ennakkoon esitystalojen myyntikanavien kautta (verkosta tai lipputiskiltä) sekä ovelta ennen esitystä, jos tilaa on.

 


 

FESTIVAALIPASSIT LOPPUUNMYYTY

 


 

Yksittäisliput

Festivaaliesityksiin on myynnissä myös yksittäislippuja (25/15 €). Yksittäislippuja myydään esitystalojen myyntikanavien kautta, ennakkoon verkosta tai ovelta ennen esitystä, jos tilaa on. Verkkomyynnissä hintoihin lisätään mahdolliset lipunmyyntikulut. Yksittäislippujen tiedot ja verkkokauppalinkit löydät kunkin teoksen esittelysivulta tai festivaalin aikataulusivulta.

Festivaalipassit

Liikkeellä marraskuussa -festivaalin esityksistä voit nauttia lunastamalla henkilökohtaisen festivaalipassin. Festivaalipassilla on mahdollista nähdä koko ohjelmisto. Esityskohtaiset paikkaliput voi lunastaa samalla ostolla verkkokaupasta. Festivaalipassin haltija voi myös lunastaa esityskohtaisen paikkalipun ovelta, jos tilaa on.

Festivaalipasseja on ennakkoon myynnissä Holvi-verkkokaupassa. PASSIT LOPPUUNMYYTY!
Festivaalipassi on henkilökohtainen.
Tilausvahvistukseen tulostuu ostajan nimi ja oikeuttaa sisäänpääsyyn.
Ei toimituskuluja!

 

TEE NÄIN:

 

 

  1. Siirry Holvi-verkkokauppaan: https://holvi.com/shop/liikkeella/
  2. Valitse ostoskoriisi festivaalipassi 35 €. Passi on HENKILÖKOHTAINEN. Tilausvahvistukseen tulostuu ostajan/käyttäjän nimi, joten ostathan vain yhden passin ostokerralla. Jos haluat ostaa passin myös seuralaisellesi, tee kaksi eri ostotapahtumaa/-tilausta.
  3. Voit samalla ostoskerralla valita myös esityskohtaiset liput ilman lisämaksua haluamiisi esityksiin. Passi oikeuttaa yhteen esityslippuun per teos.
  4. Saat maksutapahtuman jälkeen tilausvahvistuksen/kuitin sähköpostiisi.
  5. Ota tilausvahvistus mukaan esityspaikalle, joko paperitulosteena tai tallenna se mobiililaitteellesi.
  6. Jos et ole ennakkoon lunastanut esityskohtaista lippua, voit saada sen esityspaikalta jos tilaa on.
  7. Nauti esityksistä!

 

Verkkokauppa on tarkoitettu vain henkilökohtaisten festivaalipassien ostamiseen ja niihin liittyvien paikkojen lunastamiseen.

 

 

 

 

***

Lehdistöliput esityksiin: riikka.thitz@gmail.com tai puh. 040 4849044 / Riikka Thitz