Milla Koistisen GRIT (for what it’s worth) on avaus hänen esityssarjaansa, joka heijastaa henkilökohtaista kestävyyttä fyysisessä ja henkisessä jaksamisessa, vaatimusta rajojen ylittämisestä. Urheilun ja esittävän taiteen yhteisiä sosiaalisia tiloja tutkimalla GRIT (for what it’s worth) tarkastelee kykyä sinnitellä vaikeuksien, väsymyksen ja esteiden läpi, ilmentäen sietokykyä sen henkilökohtaisimmassa muodossa. 

Tulevan esityssarjan keskeisenä teemana on kestävyys. Esityssarja sukeltaa fyysisen työn, päättäväisyyden, sitoutumisen ja sinnikkyyden maailmaan, piirteisiin, jotka ovat tunnustettuja erityisesti urheilussa, mutta vahvasti läsnä myös kulttuurissa ja yhteiskunnassa. Teos tutkii, miten urheilu ja esittävät taiteet voivat luoda jaetun sosiaalisen tilan ja toimia kulttuurisena ja poliittisena voimana, joka vaikuttaa kollektiiviseen identiteettiimme ja yhteiskuntadynamiikkaan. 

Teos on osa Focus on the Local Landscape – Paikallisjälkiä -ohjelmaa Liikkeellä marraskuussa -festivaalin kehyksessä. 

Milla Koistinen on Helsingissä ja Berliinissä asuva suomalainen koreografi. Hän valmistui Teatterikorkeakoulusta tanssin maisteriksi ja koreografian maisteriksi HZT Berliinistä. Hän on tehnyt yhteistyötä mm. Kristian Smedsin, Hiroaki Umedan ja Christine Gaiggin kanssa, ja hänen töitään on esitetty Radialsystemissä Berliinissä, Tanssin talossa Helsingissä ja Tanzhaus NRW:ssä. Hän sai danceWEB-stipendin Impulstanz Wieniin vuonna 2010. Koistinen on toiminut vierailevana opettajana muun muassa SEAD Salzburgissa, Tanzhaus NRW:ssä, Sasha Waltz & Guestsissa, Helsingin Teatterikorkeakoulussa ja HZT Berliinissä. Vuonna 2019 hän toimi luennoitsijana Helsingin Kuvataideakatemiassa. Vuosina 2020–2024 hänen työskentelyään tukee apap – FEMINIST FUTURES, jota osarahoittaa Euroopan unionin Luova Eurooppa -ohjelma.