Hän ei ole läsnä heidän pornografiassaan. Häntä ei löydy heidän erotiikoistaan.
Hän ei ole edes oman fantasiamaailmansa osa.

CUTLASS SPRING on mitä seksi voisi tarkoittaa minulle juuri nyt.

Kuljeksin kysymyksessä, miten voisin paikantaa oman seksuaalisen identiteettini toisiaan täydentävien ja näennäisesti vastakkaisten identiteettien lukuisasta joukosta – esiintyjänä, äitinä, tyttärenä, tuntemattomana? Kartoitan erään seksuaalikasvatuksen kaikkine ruumiillistumineen, sepitelmineen ja dissosiaatioineen. Seuraan näitä kehityskaaria kohti niiden pehmeintä ydintä saadakseni selville, mitä pidättelen ja mikä on ilmeistä.

Hän kaupittelee kehoaan ja kaikkia niitä asioita, jotka siihen kuuluvat.
Hän tulee käsittämään, mitä häneen jää seksuaaliseen mietiskelyyn.

Hivuttautuen kohti sensuroimattomuutta, hyödyntäen arkiesineiden loputonta potentiaalia, CUTLASS SPRING on samanaikaisesti manifesti ja kiihkeä pohdinta, seksuaalisen ymmärryksen etnografia ja halun arkeologia.

Dana Michel

Dana Michel on koreografi ja esitystaiteilija. Hänen teoksensa ovat vuorovaikutuksessa improvisaation, kuvanveiston, hip hopin, komedian, elokuvan ja dubin laajennettujen kenttien kanssa; ne ovat sosiaalinen kommentaari, joka linkoaa katsojan kokemukset.

Michel oli markkinointipäällikkö, kilpajuoksija ja amerikkalaisen jalkapallon pelaaja ennen valmistumistaan nykytanssin kandidaattiohjelmasta Concordian yliopistosta. Vuonna 2014 hänet palkittiin ImPulsTanz Award -palkinnolla, ja New York Times nosti hänet esiin yhtenä vuoden huomattavimmista koreografeista. Vuonna 2017 hänet palkittiin Hopeisella leijonalla Venetsian biennaalissa. Vuonna 2018 hänestä tuli ensimmäinen tanssija, joka valittiin residenssitaiteilijaksi Kanadan National Arts Centreen. Michel on vuoden 2019 ANTI-festivaalin kansainvälisen Live Art -palkinnon voittaja.

Michel on tehnyt kaksi sooloteosta, Yellow Towel ja Mercurial George. Hänen uusi sooloteoksensa CUTLASS SPRING sai ensi-iltansa vuonna 2019. Montrealissa asuva Michel on Par.B.L.euxin kumppanitaiteilija.