Liikkeellä marraskuussa on kansainvälinen nykytanssifestivaali, joka haastaa vallalla olevia tanssikäsityksiä ja osallistuu nykytaiteen diskurssiin. Itsenäistä ja riippumatonta festivaalia johtaa festivaalin taiteellinen johtaja Kerstin Schroth yhdessä vastaavan tuottajan Isabel Gonzálezin kanssa.

Etsimme nyt festivaalitiimiin uutta jäsentä vastaamaan festivaalin viestinnästä.

Innostutko esittävästä nykytaiteesta? Onko sinulla kokemusta viestinnästä ja markkinoinnista? Sinä voit olla etsimämme henkilö!

Festivaalitiimissä pääset mukaan laatimaan Liikkeellä marraskuussa -festivaalille uutta viestintästrategiaa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä taiteellisen johtajan kanssa viestinnän sisältöjen parissa. Sinun vastuullasi on viestintäsuunnitelman ja aikataulun laatiminen sekä viestintätoimenpiteiden toteutus.

Edellytämme erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sekä kykyä itsenäiseen työhön että yhteistyötaitoja.

Tarkempi työnkuva riippuu hakijan taidoista, kokemuksesta ja kiinnostuksista. Työn aloitusaika maaliskuussa (tai sopimuksen mukaan). Työ on osa-aikainen, jakaantuen ajanjaksolle maalis-marraskuu. Kiireisin työskentelyaika on syys-marraskuussa. Vuoden 2020 Liikkeellä marraskuussa -festivaali järjestetään 5.-15.11. ja edellytämme läsnäoloa koko tapahtuman ajan. Muina aikoina työaika on joustava ja neuvoteltavissa. Arvioitu työmäärä vastaa noin 4 kuukauden kokonaistyöaikaa.