Tämän työpajan myötä kutsumme sinut tuomaan konseptisi, esityksesi tai ideasi työstettäväksi ja yhdessä pohdittavaksi muiden kanssa. Kutsumme sinut muovaamaan raameja!

On ollut ilo keskustella tästä työpajasta Bartin kanssa. Hänen leikkisä lähestymistapansa ja ajattelunsa kohtaamisten ja keskusteluiden horisontaalisesta tilasta sekä hänen ideansa yhdessä työskentelystä, istuvat juuri niihin periaatteisiin, jotka meille Liikkeellä marraskuussa -festivaalilla ovat arvokkaita.

Työpajan tarkoituksena on toimia horisontaalisena tilana, jossa vaihdetaan kokemuksia, käytäntöjä ja strategioita tarkentaen, mitä dramaturgia meille jokaiselle on ja mitkä dramaturgian muodot meille sopivat.
Työpajan pohjana on usko, että kollektiivinen ja monimuotoinen konteksti on paikka uusien ideoiden kehittämiselle ja taiteellisen ajattelun syventämiselle. Työpaja on avoin eri alojen taiteilijoille.
– Bart Van den Eynde

Jos haluaisit osallistua työpajaan, lähetä meille lyhyt englanninkielinen viesti itsestäsi, ilmaistaksesi kiinnostuksesi, osoitteeseen . Tämä viesti toimii Bartille mahdollisuutena tutustua teihin hieman ennen tapaamista. Työpajaan mahtuu mukaan 10 henkilöä. Kun 10 ilmoittautuneen raja täytyy, muodostamme jonotuslistan.

Työpaja järjestetään osana vuoden 2021 marraskuun festivaalia 5.–7.11. ja 9.–11.11. ja osallistumismaksu on 150 €.