Liikkeellä marraskuussa hakee kesälle/syksylle 2022 kahta tuotannon harjoittelijaa. Tämän vuoden festivaali järjestetään 3.-13.11.2022. Harjoittelussa pääset syventymään esittävän taiteen tuotantojen pariin tiiviissä työyhteisössä, kehittäen verkostoja alalle. Saat joustavasti vaikuttaa omiin työskentelyaikatauluihin sekä pyrimme muodostamaan harjoittelusta juuri sinulle mieluisan kokonaisuuden.

Harjoittelijalta edellytämme uteliaisuutta ja kiinnostusta esittävää nykytaidetta kohtaan. Sujuva suullinen suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeellisia tehtävässä toimimiseen. Toivoisimme harjoittelijalta järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia myös itsenäisesti. Suositeltavaa on, että harjoittelija on loppupuolella opintojaan tai omaa kokemusta tapahtumatuotannoista. Harjoittelu sopii myös alasta kiinnostuneelle eikä harjoitellun sisällytys opintoihin ole edellytys.

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset voi lähettää sunnuntaihin 12.6.2022 mennessä vastaava tuottaja Isabel González / isabel(at)liikkeellamarraskuussa.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerrothan hakemuksessani myös kummasta tehtävästä olisit ensisijaisesti kiinnostunut.

Tuotantoassistentti Veli Lehtovaaran teoskokonaisuuteen Corpus Hubris

Veli Lehtovaara on helsinkiläinen koreografi ja tanssitaiteilija, jonka teoskokonaisuus Corpus Hubris, tulee ensi-iltaan marraskuun festivaalilla. Teos toteutetaan Liikkeellä marraskuussa ja Zodiak – Uuden tanssin keskuksen yhteistyönä.

Corbus Hubris teoksen tuotantoassistenttina pääset seuraamaan läheltä taiteellisen tuotannon toteutusta ja työskentelemään tiiviissä yhteistyössä koreografin kanssa. Työ on itsenäistä mutta harjoittelijana tarvittavaa ohjausta ja tukea saat Liikkeellä marraskuussa tuottajilta. Työtehtävät muodostuvat tuotannon koordinoinnista ja logistisista tehtävistä, sisäisen viestinnän hallitsemisesta sekä koreografin avustavista tehtävistä. Festivaalin aikana toimit myös läheisesti yhteistyössä muun festivaalitiimin kanssa.

Harjoittelujakso muodostuu kolmen kuukauden työajasta, joka toteutetaan osa-aikaisesti kuuden kuukauden ajanjaksolla. Työaika on sovittavissa joustavasti ja se on mahdollista sovittaa esimerkiksi opiskeluiden tai muiden osa-aikaisten töiden oheen. Työskentely alkaa sopimuksen mukaan kesä-elokuussa päättyen viimeistään 30.11. (viikot 43, 44 ja 45 edellytämme täyttä työaikaa). Harjoittelusta maksetaan korvaus Kelan määrittelemän vähimmäispalkan mukaisesti 1283e/kk.

Tuotannon ja viestinnän assistentti

Tuotannon ja viestinnän assistenttina toimit festivaalin organisaation alla, ensisijaisesti festivaalin vastaavan tuottajan ja viestinnän tuottajan kanssa yhteistyössä. Harjoittelussa pääset tutustumaan kansainvälisen esittävän taiteen festivaalin tuotantoon sekä saat tilaisuuden kehittää tapahtumaosaamistasi. Harjoittelun työtehtävien kokonaisuus voidaan yhdessä keskustella harjoittelijalle mieluisaksi. Työtehtäviin voi kuulua muun muassa:

  • taiteilijoiden ja vieraiden matka- ja kuljetusaikataulujen koordinointi
  • tilaisuuksiin ja esityksiin liittyvä suunnittelu ja järjestely
  • lipunmyyntijärjestelyiden suunnittelu, koordinointi ja/tai toteutus
  • yleisön ja vierailevien taiteilijoiden vastaanottaminen ja ohjaus
  • viestinnälliset tehtävät
  • muut tuotantoon liittyvät avustavat tehtävät

Harjoittelujakson pituus on kolme kuukautta. Työaika on sovittavissa joustavasti. Työskentely alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa päättyen viimeistään 30.11. Harjoittelusta maksetaan korvaus Kelan määrittelemän vähimmäispalkan mukaisesti 1283e/kk. Työskentely tapahtuu ensisijaisesti toimistollamme Hakaniemessä.