Liput ovat myynnissä, varaa omasi nyt! Paikkoja on rajoitetusti. 

Otetaan yhdessä kevät vastaan. Jälkiä marraskuusta ohjelmalla, kutsumme sinut tutkimaan maailmaa, jonka jaamme yhdessä muiden lajien kanssa. Viemme sinut alueille, joihin Liikkeellä marraskuussa ei ole vielä koskettanut. Varmista, että varaat paikkasi ajoissa!

Angela Schubotin ja Jared Gradingerin erityisesti Helsingin urbaaniin luontoon muokatulla ulkoilmateoksella YEW: outside, viemme sinut tuttuun Keskuspuistoon. Paikkaan, jonka olet varmasti ohittanut tuhansia kertoja.

Taiteilijaduo on luonut myös Gardening -työpajaan Tokoinrantaan. Onko parempaa tapaa oppia luonnosta ja työskennellä luonnon kanssa, kuin luoda puutarha? Ajatellen kaupungin eri naapurustojen puutarhoja, ei ole optimaalisempaa paikkaa kohdata ja kokea luonto sekä muut lajit.

Matilda Aaltonen ja Veli Lehtovaara kutsuvat sinut katsomaan tanssijantyöllistä teosta Performing Animalities – A Praxis sekä kahteen työpajaan tutkimaan suhdettamme muihin eläviin olentoihin. Muunlajiset naapurini -avoin työpaja sekä Minä ja muut eläimet -ammattilaistyöpaja, tapahtuvat molemmat Pihlajisto-Pihlajamäki alueella.

Viimeisimpänä muttei vähäisempänä, Jared Gradinger kerää lapsuutesi puutarhamuistoja. Voit äänittää muistosi ja lähettää äänitteen meille sähköpostitse. Tarkemmat ohjeet nettisivuillamme.

Odotamme innolla tapaamistanne Keskuspuistossa, Tokoinrannassa sekä Pihlajamäki–Pihlajisto alueella erityisen Jälkiä marraskuusta ohjelmiston äärellä.

Lämpimin terveisin,
Liikkeellä marraskuussa -tiimi