Miten erityistä olikaan päättää Liikkeellä marraskuussa -festivaali 2020 nyt kesäkuussa. Synkkinä aikoina tarvitaan valon hetkiä. 

Jättäessämme marraskuun pimeyden sekä toisen poikkeusajanjakson, vastaanotimme taiteilijoita maailmalta sekä toivotimme teidät, yleisömme, tervetulleeksi eri teatteritiloihin ja amfiteattereihin ympäri pääkaupunkiseutua, mikä todellinen nautinto! Kirkas keskiyön aurinko ja lämpöaalto – ei yhtään hullumpi marraskuu kesäkuussa!

Jälkiä marraskuusta tapahtumassa, esitimme teokset seuraavilta taiteilijoilta ja ryhmiltä: Sheena McGrandles, Nada & Co., Giuseppe Chico & Barbara Matijević ja Frédéric Gies & Weld Company sekä järjestimme Esther Severin mestarikurssin.

Yhdessä taiteilijoiden kanssa Jälkiä marraskuusta, korosti jälleen live-kohtaamisten merkitystä ja esittävän taiteen roolia siinä. Kollektiiviset kokemukset esittävän taiteen äärellä, keskustelut ja nauru, heijastavat tätä maailmaan, jossa elämme.

Nyt on meidän aikamme kiittää kaikkia, jotka ovat mahdollistaneet tämän tapahtuman. Kiitos taiteilijat, jotka olitte osa tätä kesäkuista versiota. Kiitos kallisarvoiset yhteistyökumppanit ja tukijat (sekä etenkin viime hetken yhteistyötahot KokoTeatteri, Espoon Kulttuurikeskus ja Nukketeatteri Sampo). Kiitos ihana Liikkeellä marraskuussa tiimi ja Tanssiareenan hallitus.

Kiitos yhdessä ajattelusta, yhteistyöstä, sitoutumisesta sekä osallistumisestanne nykytanssifestivaalille näinä aikoina!

Kiitos jaetusta hetkestä!

Kerstin Schroth, taiteellinen johtaja