Kiitos jaetusta hetkestä! Kiitos sitoutumisesta! Kiitos kun olitte mukana Liikkeellä marraskuussa -festivaalilla. Oli todella erityistä esitellä teille tämän vuoden ohjelmisto, ulkomailta että Helsingistä tulleiden taiteilijoiden kanssa. Käydä keskusteluja ja luoda yhteyksiä.

Olemme tyytyväisiä ja ylpeitä tavasta, jolla Liikkeellä marraskuussa levittäytyy ympäri pääkaupunkiseutua. Etsimme sopivat esiintymispaikat teoskohtaisesti. Vastoin meille välittyneitä huolia, tulemme jatkamaan näin. Emme ole muuttamassa ohjelmistoamme Tanssin Taloon. Meillä ei yksinkertaisesti ole varaa vuokraan.

Sen sijaan tulemme jatkamaan kumppanuuksien ja yhteistöiden laajentamista eri esityspaikkojen, rantojen ja metsien kanssa, ympäri kaupunkia. Toivomme, että tulevaisuudessa meillä on mahdollisuus lisätä myös Tanssin Talo yhdeksi esityspaikaksemme.

Nyt haluamme lämpimästi kiittää taiteilijoita ja heidän tiimejään, jotka esittivät töitään tämän vuoden festivaalilla! Nimittäin: Dominique Brun & François Chaignaud & Sibelius-akatemian piano musiikin osasto, Isabel Lewis, Michiel Vandevelde, Maria Saivosalmi & Vytautas Puidokas & Vytautas Katkus, Mikko Niemistö, Sanna Blennow, Teo Lanerva, Olli Lautiola, Justus Kantakoski, Ofelia Jarl Ortega, Ingri Fiksdal & Sibelius-lukio, Boglárka Börcsök & Andreas Bolm, Stefan Kaegi, Judith Zagury & Nathalie Küttel, Chiara Bersani & Ilaria Lemmo, Bart Van den Eynde, Elsa Tölli & Veera Milja, Tuomas Laitinen, Jared Gradinger sekä Soup Talksien moderoijat: Mammu Rankanen, Sanna Myllylahti, Karolina Kucia, Freja Bäckman, Essi Rossi, Sonja Jokiniemi, Anne Naukkarinen, Tom Rejström, Tuomas Laitinen, Annika Tudeer ja Matilda Aaltonen.

Kiitos kumppaneillemme, yhdessä ajattelusta ja meidän vastaanottamisestamme, kiitos rahoittajillemme tuesta.

Nähdään toukokuussa Jälkiä marraskuusta parissa!

Sinun Liikkeellä marraskuussa -tiimi

Kuva: Kerstin Schroth, Tuomas Laitisen teoksesta Time to Audience