Etsimme joukkoomme 1-2 tuotannon harjoittelijaa syksylle 2020. Tarjoamme mahdollisuuden tutustua kansainvälisen esittävän taiteen festivaalin tuotantoon sekä tilaisuuden kehittää omaa tapahtumaosaamista. Arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme, sujuva suullinen suomen ja englannin kielen taito sekä hyvät vuorovaikutustaidot ovat tarpeellisia tehtävässä toimimiseen. Tehtävä edellyttää kiinnostusta ja uteliaisuutta esittävään nykytaiteeseen sekä oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä.

Liikkeellä marraskuussa on pääkaupunkiseudulla vuosittain järjestettävä kansainvälinen nykytanssifestivaali, joka on yli kolmenkymmenen vuoden ajan haastanut vallalla olevia tanssitaidekäsityksiä. Festivaalin tämän vuoden ohjelmassa heijastuu ajallisuuden lisäksi sosiaalinen ulottuvuus. Saman fyysisen tilan jakamisesta on viimeisten kuukausien aikana tullut yhä polttavampi kysymys. Toivomme ja luotamme siihen, että voimme palata yhteen marraskuussa, tavata yhteisessä tilassa, ehkä etäisyyden päästä ja maskien takaa, mutta silti. Festivaalin ohjelmisto julkaistaan syyskuussa ja festivaali järjestetään 5.–15.11.2020.

Harjoittelujakson pituus on 1–2 kuukautta. Työaika on sovittavissa joustavasti ja se on mahdollista sovittaa esimerkiksi opiskeluiden oheen. Työskentely alkaa sopimuksen mukaan päättyen viimeistään 30.11. (viikot 45 ja 46 edellytämme täyttä työaikaa). Harjoittelijan palkassa noudatamme teatterialan työehtosopimuksen mukaista harjoittelijan palkkaa 1525,76 euroa/kk.

Toimistomme sijaitsee Helsingissä Hakaniemessä ja esitys- ja tapahtumapaikat ovat: Caisa, Espoon kulttuurikeskus, Kaapelitehdas, Kiasma, Stoa, Taidehalli ja Zodiak. Osa ty​ötehtävistä on mahdollista suorittaa myös etänä.

Harjoittelusta pyritään räätälöimään mielekäs kokonaisuus harjoittelijalle – kerro hakemuksessasi mikä sinua kiinnostaa, mihin haluaisit harjoittelussasi keskittyä ja mitä haluat oppia. Harjoittelija työskentelee festivaalin vastaavan tuottajan ohjauksessa ja yhteistyössä muun festivaalitiimin kanssa.

Työtehtäviin voi kuulua muun muassa:
● taiteilijoiden ja vieraiden matka- ja kuljetusaikataulujen koordinointi
● tilaisuuksiin ja esityksiin liittyvä suunnittelu ja järjestely
● lipunmyyntijärjestelyiden suunnittelu, koordinointi ja/tai toteutus
● yleisön ja vierailevien taiteilijoiden vastaanottaminen ja ohjaus
● festivaalin infomateriaalien toimitus ja koordinointi
● muut tuotantoon liittyvät avustavat tehtävät

Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset sunnuntaihin 30.8.2020 mennessä vastaava tuottaja Isabel Gonzalez / isabel(at)liikkeellamarraskuussa.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan tai sopivien henkilöiden löydyttyä.

Liikkeellä marraskuussa -festivaalin taustaorganisaatio on Tanssiareena ry.