Festivaalin esityksiin on myynnissä yksittäislippuja sekä festivaalipassi.

Festivaalipassilla on mahdollista nähdä useita esityksiä ja niitä myydään festivaalin omasta verkkokaupasta. –> PÄIVITYS 19/10:  Viimeiset festivaalipassit myydään alennettuun hintaan €35. Passilla voit vielä nähdä 3 esitystä: Bacchae – Prelude to a purge, D̶A̶R̶K̶MATTER & Data Ocean Theater/Tragedy. 

Yksittäislippuja myydään esityspaikkojen lipunmyyntikanavissa. Yksittäislippujen linkit myyntikanaviin ovat aikataulusivuilla, josta löydät festivaalin päiväkohtaiset esitystiedot (esitys, paikka, aika + linkki myyntikanavaan).

Haluamme että kaikilla on mahdollisuus osallistua festivaaleille riippumatta taloudellisesta tilanteesta. Ohjelmistossa on myös esityksiä ja tilaisuuksia joihin on vapaa pääsy.

Festivaalipassi

Festivaalipassilla sinulla on mahdollisuus nähdä edullisesti useita esityksiä vuoden 2023 Liikkeellä marraskuussa ohjelmistosta. Passi ei kuitenkaan vielä oikeuta sisäänpääsyä esitykseen. Sinun on lunastettava esityskohtainen passilippu (0€), jokaiseen esitykseen jonka haluat nähdä. 

Festivaalipassi ja esityskohtaiset passiliput löytyvät festivaalin verkkokaupasta. Varmista paikkasi ajoissa. Jos et ole lunastanut esityskohtaista passilippua ennakkoon, voit saada sen esityspaikalta, jos tilaa on. Yleisökapasiteetti (myös festivaalipassilaisille) vaihtelee suuresti eri esityksissä.

Tiedostamme, että festivaalipassien systeemi ei ole kaikista yksinkertaisin. Haluamme välttää sen ettei asiakas joudu maksamaan palvelumaksuja festivaalipassista. Tästä syystä festivaalipassit eivät ole myynnissä yleisimmissä lipunmyyntikanavissa. 

Huomioithan, että passi on henkilökohtainen ja siihen sekä esityskohtaisten passilippujen tilausvahvistukseen tulostuu ostajan nimi. Ota tilausvahvistus mukaan esitykseen, se toimii pääsylippuna.

Osta festivaalipassi

Yksittäiset liput

Festivaaliesityksiin myydään yksittäislippuja (5 €–35 €).

Yksittäislippujen hinnat mukailevat esityspaikkojen sisäänpääsymaksuja. Esimerkiksi Taidehallissa tapahtuvien esitysten hinnat vastaavat näyttelylippujen hintaa (20/10€). Stoassa tapahtuviin esityksiin on myynnissä niin normaali- että alennushintaisia lippuja (30/15€) kun taas Mad Housen lippukaupasta voi valita itselle sopivan hinnan (5-30€). 

Aikataulusivulta löydät festivaalin päiväkohtaiset esitystiedot ja linkin yksittäislippujen ostoon.

Aikataulusivulle

HUOM!

Yleisökapasiteetti vaihtelee suuresti esityspaikasta ja teoksen yleisösuhteesta riippuen. Yksittäislipuille ja festivaalipassilaisille on jokaisessa esityksessä omat kiintiönsä. Tämä voi tarkoittaa sitä, että esityskohtaiset passiliput loppuvat, mutta yksittäislippuja samaan näytökseen on vielä ennakkoon ostettavissa.

Mikäli esitykseen on vielä tilaa, yksittäislipun ja esityskohtaisen passilipun voi lunastaa itselleen ovelta tuntia ennen esityksen alkua.

Avustajat pääsevät esityksiin ilmaiseksi. Avustajakoirat ovat tervetulleita. Ilmoitathan meille pyörätuolipaikan tarpeesta ja mahdollisesta avustajan tulosta etukäteen: 

Ongelmatilanteessa tai kysymyksissä ota yhteyttä: 

Esityspaikat