Lipunmyynti vuoden 2022 festivaalille on alkanut!

Festivaalipassi

FESTIVAALIPASSIT ON LOPPUUNMYYTY!
Festivaalipassi (48 €) oikeuttaa näkemään koko vuoden 2022 Liikkeellä marraskuussa ohjelmiston. 

Festivaalipassilla tulee lunastaa esityskohtaiset paikkaliput, joko passin oston yhteydessä tai myöhemmin lippukaupastamme. Passilla lunastettavat esitykset löytyvät “festivaalipassi”-kategorian alta hinnalla 0 €.

Huomioithan, että passi on henkilökohtainen ja ensijaisesti tarkoitettu yksityishenkilöille. Siihen tulostuu ostajan / käyttäjän nimi, joten ostathan vain yhden passin kerrallaan. Jos haluat ostaa passin myös toiselle henkilölle, tee kaksi erillistä ostotapahtumaa. Ryhmälipuista olethan yhteydessä sähköpostitse: 

Osta festivaalipassi

Yksittäiset liput

Kaikkiin festivaaliesityksiin myydään yksittäislippuja (15 €–30 €).

Yksittäislippuja myydään esityksestä riippuen esitystalojen omien myyntikanavien kautta tai festivaalin omasta lippukaupasta. Välttääksemme jonoja esityspaikoilla suosittelemme lippujen ostoa etukäteen netistä. Myös ovelta ennen esitystä myydään lippuja, jos esityksessä on tilaa.

Yksittäislippujen tarkemmat myyntitiedot ja verkkokauppalinkit löydät festivaalin ohjelmistosivulta, jokaisen teoksen omalta sivulta.

Ohjelmistosivulle

Avustajat pääsevät esityksiin ilmaiseksi. Avustajakoirat ovat tervetulleita. Ilmoitathan meille pyörätuolipaikan tarpeesta ja mahdollisesta avustajan tulosta etukäteen: 

Ongelmatilanteessa tai kysymyksissä ota yhteyttä: 

Esityspaikat