Lataa ohjelmisto-PDF

Liput

Kolmen esityksen passi

Festivaalin levitessä yli aikarajojensa emme esitä kaikkia festivaalin teoksia vielä marraskuussa 2020. Siksi, akaisemmista vuosista poiketen, tämän vuoden festivaalipassi (30 €) oikeuttaa näkemään kolme esitystä Liikkeellä marraskuussa: Jälkiä marraskuussa -kokonaisuudesta 5. – 15.11.2020.

Passin voit ostaa lippukaupastamme.

Kolmen lipun passilla tulee lunastaa esityskohtaiset paikkaliput, joko passin oston yhteydessä tai myöhemmin lippukaupastamme. Passilla lunastettavat esitykset löytyvät “kolmen esityksen passi”-kategorian alta hinnalla 0 €.

Huomioithan, että passi on henkilökohtainen ja siihen tulostuu ostajan / käyttäjän nimi, joten ostathan vain yhden passin kerrallaan. Jos haluat ostaa kolmen esityksen passin myös toiselle henkilölle, tee kaksi erillistä ostotapahtumaa.

Yksittäisliput

Kaikkiin festivaaliesityksiin myydään yksittäislippuja (15 €–30,5 €).

Yksittäislippuja myydään esitystalojen omien myyntikanavien kautta, sekä ennakkoon festivaalin nettisivuilta tai ovelta juuri ennen esitystä, jos esityksessä on tilaa. Yksittäislippujen myyntitiedot ja verkkokauppalinkit löydät festivaalin ohjelmistosivulta.

Välttääksemme jonoja esityspaikoilla suosittelemme lippujen ostoa etukäteen netistä.

Tutustu turvallisuusohjeisiimme tästä linkistä.

Ongelmatilanteessa tai kysymyksissä ota yhteyttä: