Memory Garden on kokoelma äänitteitä lapsuuden puutarhamuistoista. Äänitteet ovat Jared Gradingerin pitkäaikainen jatkuva projekti, joka esitellään nyt ensi kertaa osana Liikkeellä marraskuussa -festivaalia. Nämä viisiminuuttiset äänitteet ovat avoimia kuunneltavaksi, pääset niihin oiheisen linkin kautta. Projekti on kunnioitus henkilökohtaisille kertomuksille lapsuutemme puutarhoista, yhdistäen meidän takaisiin maahan jossa kasvoimme. Äänitteet ovat kuunneltavissa milloin vain.

“Kutsun sinut kuuntelemaan yhden tai useamman muiston kävellessäsi seuraavaan tapaamiseesi, istuessasi junassa matkalla kotiin tai kävellessäsi puiston läpi sateisena syyspäivänä. Jokainen muisto on lahja: muistelijalle, sinulle, minulle ja luonnolle. 
Rakkaudella, Jared”

Jared Gradinger

Jared Gradinger on koreografi, taiteilija, esiintyjä ja puutarhuri. Hän syntyi Yhdysvalloissa ja on asunut Berliinissä vuodesta 2002 asti. Hänen rajapinnoilla toteutuva taide käsittää niin esiintymisen, tanssin, sosiaalisen taiteen kuin luonnon parissa työskentelyn.