Radiosalonki on tila niille keskusteluille, jotka jäävät takahuoneisiin, jotka eivät ehdi syntyä esityslämpiöissä tai jotka eivät yllä kiinnostuneiden korviin festivaaliklubeilla. Salongissa puhutaan festivaalin ohjelmasta siihen osallistuvien taiteilijoiden kesken intiimillä, mutta kriittisellä otteella.

Salonkiin mahtuu keskustelijoiden lisäksi pieni yleisö. Jälkikäteen keskustelut julkaistaan Esitysradio-podcastissa.

Radiosalonki on Esitysradion ja Liikkeellä marraskuussa -festivaalin yhdessä kehittämä konsepti. Tänä vuonna yhteistyökumppanimme on HIAP – Helsinki International Artist Programme.

Radiosalonki 1
su 3.11.2019 klo 19.30
Vieraina taiteilijat Eleanor Bauer ja Mart Kangro
Esitysradiota edustavat Anna Cadia ja Mira Kautto
Keskustelu käydään englanniksi.
Kuuntele keskustelu Esitysradio-podcastissa

Radiosalonki 2
to 7.11.2019 klo 19.30
Vieraina taiteilijat Dana Michel ja Janina Rajakangas
Esitysradiota edustavat Anna Cadia ja Mira Kautto
Keskustelu käydään englanniksi.
Kuuntele keskustelu Esitysradio-podcastissa

Esitysradio

Esitysradio käy katsomassa esityksen ja keskustelee sen tekijöiden kanssa esityksestä, sen tekoprosessista ja taiteen tilasta yleensä. Kiinnostumme siitä, miksi taiteilijat tekevät esityksiä ja mistä kussakin esityksessä on kysymys. Haluamme tuoda kahvihuoneissa käytäviä keskusteluja yleisön ulottuville, rikastuttaa esityksistä käytävää dialogia ja haastaa tekijät sanoittamaan omaa näkökulmaansa.

Esitysradio on Mira Kauton, Tuomas Laitisen ja Janina Rajakankaan projekti. Vuoden 2019 Radiosalonkeihin toivotamme tervetulleeksi uuden yhteistyökumppanimme Anna Cadian. Esitysradion ja Liikkeellä marraskuussa -festivaalin yhteistyö Radiosalonkien muodossa alkoi vuonna 2018.

Esitysradio on kuunneltavissa iTunes– ja Google Podcasts -sovellusten kautta sekä verkkosivulta esitysradio.fi.