Turvallisesti yhdessä

Miten luomme yhdessä mahdollisimman turvallisen tapahtuman

Elämme edelleen poikkeuksellista aikaa ja tapahtumiin osallistuminen voi herättää monenlaisia huolia. Haluamme osaltamme huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tulla turvallisesti ja rauhallisin mielin Liikkeellä marraskuussa -esityksiin ja tilaisuuksiin. Huolehdimme että:

    • Tapahtumapaikoissa on tarjolla käsidesiä ja/tai mahdollisuus käsien pesulle.
    • Koko henkilökuntamme on ohjeistettu toimimaan turvallisesti, käyttäen maskia.
    • Tapahtumatiloissa kulku on suunniteltu turvavälit tarkasti mielessä pitäen.
    • Yleisörajoitukset toteutetaan alueellisten määräysten mukaisesti.
    • Tilat ovat siistit ja kosketuspintoja desinfioidaan ahkerasti.

Olemme kiitollisia saadessamme kutsua kansainvälisiä taiteilijoita esiintymään. Kaikilta ulkomailta matkustavilta esiintyjiltä edellytämme negatiivisen koronatestituloksen, todistuksen immuunisuojasta tai täyden rokoteannoksen. Noudatamme tässä viranomaisten laatimia ohjeistuksia ja huolehdimme, että taiteilijoiden ja yleisön kohtaaminen on turvallista.

Mitä pyydämme festivaalikävijältä

Olemme tässä yhdessä ja toivomme, että myös yhdessä huolehdimme kaikille turvallisesta tapahtumakokemuksesta.

Suosittelemme lämpimästi ostamaan liput sekä ilmoittautumaan ilmaisiin tapahtumiin ennakkoon, näin voit taata itsellesi paikan. Viranomaiset suosittelevat, että tarvittaessa jokaiseen katsojaan on saatava yhteys mahdollisen altistumisen varalta, tämänkin takia pyydämme ennakkoilmoittautumisia. Täältä voit ostaa lippuja tai ilmoittautua.

Tulethan paikalle vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on pieniäkin flunssan oireita jääthän ensin kotiin parantelemaan. Autamme mielellämme peruutus-/lipun vaihtotilanteissa, jotta pääsisit nauttimaan esityksistämme. Olethan näissä tapauksissa yhteydessä Liikkeellä marraskuussa vastaavaan tuottaja Isabel González / 

Huolehditaan kaikki osaltamme, että turvavälit oman seurueen ulkopuolisiin säilyy niin sisä- kuin ulkotiloissa. Käytetään käsidesiä ahkerasti ja pestään käsiä. Joskus terveenäkin aivastuttaa ja yskittää, joten teethän sen puhtaaseen nenäliinaan tai hihaasi. Toivomme myös, että otat mukaasi oman kasvomaskin sisätiloissa toteutettaviin esityksiin. Olemme varautuneet mahdollisiin unohduksiin, joten kysythän rohkeasti apua henkilökunnaltamme.

Mikäli herää kysyttävää turvallisuusjärjestelyihin tai saapumiseen liittyen, otathan yhteyttä: Isabel González / 

Kiitos, että olet mukana luomassa turvallista ja kaikille nautinnollista tapahtumakokemusta!