Festivaali alkaa tällä viikolla 4.-14.11. Lämpimästi tervetuloa!

Ripotellaksemme vähän festivaalin tunnelmaa, haluamme kutsua sinut Eläintarhan huvilalle 2.11. klo 12 Pre-Soup Talk tilaisuuteen. Keskustelu kriitikko Maria Säkön sekä taiteellisen johtajamme Kerstin Schrothin välillä, festivaalin kuratoinnista, nykytanssista kirjoittamisesta, festivaalista ja tämän vuoden ohjelmistosta. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Sarvin – Suomen Arvostelijain liiton kanssa.

Meillä on teille myös yllätys!

Tuomas Laitisen Time to Audience on kaksinäytöksinen lukutapahtuma. Se on kappale aikaa, joka ojennetaan meille, kun saavumme yleisöksi. Ensimmäinen näytös esitetään rajoitettuna painoksena lukuesineitä osana Liikkeellä marraskuussa -festivaalin toista esitysviikkoa 2021. Esitys alkaa lauantaina 13. marraskuuta klo 19. Time to Audience on jakso sarjassa kokeiluja, joista muodostuu vuonna 2022 ensi-iltansa saava Yleisöruumis, yhteistyössä Liikkeellä marraskuussa ja Todellisuuden Tutkimuskeskuksen kanssa. Linkki lisätietoihin ja lippuihin löytyy alta.

Festivaalipassit on myyty loppuun mutta yksittäislippuja on vielä jäljellä. Varmistaakseen paikkasi festivaalilla, osta lippusi nyt.

Ethän unohda keskusteluja kutsuttujen taiteilijoiden kanssa: Soup Talks, alkaen 5.11, jatkuen festivaalin jokaisena päivänä klo 12-13:30 Caisassa.