Lipunmyynti Liikkeellä marraskuussa -festivaalin 5.–15.11.2020 järjestettävän Jälkiä marraskuussa -kokonaisuuden esityksiin alkaa tänään! Osta yksittäislippu festivaalin viiteen esitykseen tai hanki kolmen esityksen passi lippukaupastamme.

Todellisuuden tutkimuskeskus & Ferske Scener & Western Norway Research Institute:
Talking in the Rain – An Entertaining Show about the Weather
5.– 8.11. & 11.–14.11. / Online

Luiz de Abreu:
O Samba do crioulo doido
10. & 11.11. / Stoa

Sonja Jokiniemi:
ÖH (KANTAESITYS)
10., 11., 13., 14., 17., 18., 20., 21., 23. & 24.11. / Zodiak

Antonia Baehrin ja Latifa Laâbissin projekti Nadia Lauron visuaalisessa installaatiossa:
Consul and Meshie
12.–14. 11. / Taidehalli

Frédéric Gies & Weld Company:
Tribute – the library version
13. & 14.11. / Stoa

Työpaja: Havainnon poetiikka
Maria Matinmikko
8. & 15.11. / Caisa

Soup Talks
8.–15.11. / Caisa / (ilmainen)

Jälkiä marraskuussa -kokonaisuuden ohjelmiston loput yksityiskohdat julkaistaan 22. lokakuuta 2020. Seuraa nettisivujamme pysyäksesi perillä päivityksistä!

Turvallisesti yhdessä – Miten luomme festivaalista yhdessä mahdollisimman turvallisen

Elämme poikkeuksellista aikaa ja tapahtumiin osallistuminen voi herättää monenlaisia huolia. Haluamme osaltamme huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tulla festivaalille turvallisesti ja rauhallisin mielin. Olemme kiitollisia, että osa kansainvälisistä taiteilijoista pääsee esiintymään festivaaleilla jo marraskuussa 2020. Koska he pystyvät saapumaan Suomeen hyvissä ajoin ennen esiintymistä, on omaehtoinen karanteeni mahdollista järjestää. Kaikilta ulkomailta matkustavilta esiintyjiltä edellytämme myös negatiivisen koronatestituloksen. Noudatamme tässä viranomaisten laatimia ohjeistuksia ja huolehdimme, että taiteilijoiden ja yleisön kohtaaminen on turvallista.

Jotta välttyisimme jonoilta paikan päällä, pyydämme, että hankit lippunne ennakkoon nettisivujen kautta. Mikäli saavut paikan päälle ilman lippua, on se mahdollista ostaa vielä ennen esityksen alkua. Viranomaiset suosittelevat, että tarvittaessa jokaiseen katsojaan on saatava yhteys mahdollisen altistumisen varalta. Myös tämän vuoksi pyydämme ostamaan liput verkosta, jotta mahdollinen yhteys olisi helpompi muodostaa. Tulethan paikalle vain täysin terveenä. Mikäli sinulla on pieniäkin flunssan oireita jääthän ensin kotiin parantelemaan. Autamme mielellämme lipun vaihdossa, jotta pääset tervehdyttyäsi nauttimaan festivaalistamme. Olethan näissä tapauksissa yhteydessä festivaalin tuottaja Heidi Hattuseen /

Huolehditaan kaikki osaltamme, että turvavälit oman seurueen ulkopuolisiin säilyy niin lämpiössä kuin katsomossa. Käytetään käsidesiä ahkerasti ja pestään käsiä. Joskus terveenäkin aivastuttaa ja yskittää, joten teethän sen puhtaaseen nenäliinaan tai hihaasi. Toivomme myös, että otat mukaasi oman kasvomaskin. Olemme varautuneet mahdollisiin unohduksiin, joten kysythän rohkeasti apua henkilökunnaltamme.

Lue lisää festivaalin turvallisuusohjeista tästä linkistä. Mikäli herää kysyttävää turvallisuusjärjestelyihin tai saapumiseen liittyen, otathan yhteyttä: Heidi Hattunen /

Kiitos, että olet mukana luomassa turvallista ja kaikille nautinnollista festivaalikokemusta!